Joulun ja Uuden vuoden 2024 tervehdys


Purasten sukuseuran puheenjohtajan Seppo Purasen joulun ja uuden vuoden tervehdys 2024

Arvoisat Puraset ja Purasen sukuiset kautta maan piirin!

Taas eräs vuosi mailleen painuu kuin ilta-aurinko ja se on sitten historiaa. Onhan meillä ollut hyvin vaiherikas vuosi koko Eurooppaa ja pientä Suomeammekin ajatellen.

Mitä meille kuuluu? Sukukerhon toiminta elää ja voi hyvin, ei se toki ole elämän tärkein asia, mutta mielessä tietoja keräten.

Kesätapahtumamme Viinitila-risteily oli onnistunut tapahtuma, vaikka tuuli tuiversikin. Uskon, että monelle jäi hyvä maku tapahtumasta. Voisiko sanoa, että ei kovin viipyileväkään maku, tosin se varmaan riippui maistiaisten laadusta ja määrästä.

Isompia asioita vuoden varrelta juuri risteilyn lisäksi voitaneen mainita Sukuseuran standaarin suunnittelu ja valmistus. Risteily toi mukanaan ratkaisevan parannusehdotuksen ensimmäiseen versioon. Juuri nuo kaksi kunnan vaakunaa, joiden käyttöön saimme virallisesti luvan, antaa kattavan kuvan sukumme historiasta. On se hieno lahja vaikkapa merkkipäivänä käyttää kohdetta muistaen. Kun siihen pakettiin liitetään uusi sukukirjamme ”Mulkaisista Purasiin”, on se vertaansa vailla oleva paketti.

Kalenteri vaihtuu ja sieltä löytyy muutamia tärkeitä asioita.

Ajattelet, että aina puheenjohtaja puhuu rahasta. Varmasti meistä jokainen tietää, että toiminnan pyörittämiseen tarvitaan rahaa, pelkkä tunteenpalo ja hyvä tahto eivät riitä.

Jäsenmaksut tulevat maksuun heti tammikuun alkupuolella. Onhan jäsenmaksu meidän tärkein tulolähteemme. Meillä sukuseurassa on kiinteitä kustannuksia jonkun verran ja niistä selviytyminen vaatii joka vuosi rahaa.

Vuosi 2024 on Sukukokousvuosi. Pidämme 27.7.2024 Purasten sukukokouksen Virtasalmen Hällinmäen Eräkartanossa. Siellä ne juuremme ovat, aivan lähimaastossa. Paikka on keskeisellä paikalla Pieksämäki-Juva tien varressa Virtasalmelta Juvan suuntaan.

Oletko sukuseuramme jäsen? Ellet ole, niin Uuden Vuoden haasteen heitän, Kaikki Puraset ja Purasen sukuiset: Liittykäämme yhteen tulemalla sukuseuramme jäseniksi! Olemmehan Purasia.

Kiittäen vuodesta 2023 sukuseuramme hallitusta ja jäsenkuntaa hyvin sujuneesta tuloksekkaasta toiminnasta ja erinomaisesta yhteistyöstä!

Toivotan Joulurauhaa!

Rauhallista ja Onnekasta vuotta 2024! Pitäkää huoli itsestänne ja läheisistänne!

Uimaharjulla,

Seppo K. Puranen

Print Friendly, PDF & Email