Mikkeli 2018


Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Mikkelin Kenkäveroon lauantaina 25.8.2018, ja osallistu samalla sukukokoukseemme!

Sukutapahtumamme käynnistyy Kenkäveron Pappilassa ilmoittautumisella ja jäsenrekisterimme päivityksellä klo 12.00-13.00. Nautimme perinteisen sukulounaan klo 13.00-14.30, minkä jälkeen aloitamme virallisen sääntömääräisen sukukokouksen.

Kokouksessa ovat äänestysoikeutettuja jäsenmaksunsa suorittaneet vuosijäsenet ja ainaisjäsenet, mutta kaikki sukuseuramme toiminnasta kiinnostuneet henkilöt ovat tervetulleita seuraamaan kokousta. Ilmoittautumisen yhteydessä on myös mahdollista maksaa sukuseuramme 30 euron vuosijäsenmaksu.

Sääntömääräisen sukukokouksen jälkeen n. klo 16.00-16.30 alkaen mikkeliläinen sukututkija FM Ari Kolehmainen kertoo Purasten suvun viimeisimmistä tutkimuksista ja ennakkotietoa tulossa olevasta Purasten suvun uudesta sukukirjasta. Paikalla voi päivittää ja antaa tietoja suvun jäsenten historiasta sukukirjaa varten.

Sukutapahtumassa pidetään myös arpajaiset ja kirpputori, joiden tuotto menee kokonaisuudessaan uuden sukukirjan taitto- ja painatuskustannuksiin. Tätä varten kaikki sukutapahtumaan osallistuvat voivat tuoda erilaista myynti- ja kirpputoritavaraa. Arpajaisia ja kirppistä vauhdittaa Rautalammin Jukka Puranen.

Ilmoittautumiset verkkokaupassamme: www.puranen.org/kenkavero

Voit myös ilmoittautua puhelimitse puheenjohtaja Pirkko Malmbergille, puh. 050 5417 746

ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN KESKIVIIKKONA 15.8.2018!

Tule rohkeasti vaikuttamaan, päättämään ja kehittämään Purasten suvun yhteisiä asioita!

TERVETULOA MIKKELIN SUKUKOKOUKSEEMME 2018!

Sukuterveisin puheenjohtaja Pirkko Malmberg ja toiminnanjohtaja Kimmo Puranen


Sukutapahtuman tarkempi kuvaus ja ohjelma:

Print Friendly, PDF & Email