Rautalampi 2021


Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Rautalammille lauantaina 7.8.2021, ja osallistu samalla 15v-juhlasukukokoukseemme!

Rautalampi on sukuseuramme kotipaikka, minkä vuoksi juhlakokous on Rautalammilla.

Sukutapahtumamme käynnistyy Korholan kartanolla ilmoittautumisella, tulokahvilla ja jäsenrekisterimme päivityksellä klo 10.00-10.30, minkä jälkeen puheenjohtaja, toiminnanjohtaja, hallituksen jäsenet ja kirjatoimikunta esittäytyvät.

Uusi sukukirjamme “Mulkaisista Purasiin” julkistetaan klo 11.00 alkaen 5 vuoden uurastuksen jälkeen! Kerromme kirjahankkeen tekijöistä, syntyvaiheista ja tutustumme kirjaan keskustelujen merkeissä

Nautimme perinteisen sukulounaan noin klo 12.30 alkaen. Korholan kartanon pitopöytä sisältää monipuolisen menun. Juhlalounas sisältää 5 lajin kalat, 5 lajin salaatit, hirvipaistin, pikkelsit sekä lähtökahvit kakulla. Ruokapöytä on suunniteltu niin, että käy kalattomille, lihattomille, vegeille, kaikki laktoositonta. Ilmoittautumiset sukuseuralle 23.7.2021 mennessä, siinä yhteydessä myös tieto erikoisruokavaliosta. Koko menun hinta on 45€, lapset alle 14v puoleen hintaan.

Ruokailun lopussa pidämme arpajaiset ja huutokaupan, joiden tuotto menee kokonaisuudessaan uuden sukukirjan taitto- ja painatuskustannuksiin. Tätä varten kaikki sukutapahtumaan osallistuvat voivat tuoda erilaista hyväkuntoista ja myyntikelpoista kauppatavaraa. Arpajaisia ja huutokauppaa vauhdittaa Rautalammin oma TV-julkkis, Jukka Puranen.

Klo 15.00 aloitamme virallisen sääntömääräisen, kuudennen Purasten sukuseura ry:n 3-vuosittain pidettävän sukukokouksen.

Kokouksessa ovat äänestysoikeutettuja jäsenmaksunsa suorittaneet vuosijäsenet ja ainaisjäsenet, mutta kaikki sukuseuramme toiminnasta kiinnostuneet henkilöt ovat tervetulleita seuraamaan kokousta. Ilmoittautumisen yhteydessä on myös mahdollista maksaa sukuseuramme 30 euron vuosijäsenmaksu.

Kokouksen päätteeksi laulamme yhteislauluna Anu Hotin johdolla Savolaisen laulun (säkeet 1. ja 9.-11.), joka on Savon historiallisen maakunnan, Etelä- ja Pohjois-Savon nykymaakuntien sekä savolaisten maakuntalaulu. Se on myös Suomen ensimmäinen maakuntalaulu. Savolaisen laulun on sanoittanut August Ahlqvist (kirjailijanimi A. Oksanen) ja säveltänyt Karl Collan. Laulua voi etukäteen harjoitella https://www.youtube.com/watch?v=5aBa56RcdbU.  Laulun sanat löytyvät alla olevan pdf-liitteen viimeiseltä sivulta.

Lauantaisen kesätapahtumamme päätteeksi noin klo 17.00 tarjolla on vielä lähtökahvit täytekakun kera.

Noin klo 18.00 alkaen ohjelmassa  on vapaata seurustelua ja illanviettoa Rautalammin keskustassa.
HUOM: Korholan kartanolla on mahdollisuus yöpyä viikonloppuna pe-la ja la-su.

Ilmoittautumiset (ruokailu- ja kokousjärjestelyt):

  1. Purasten sukuseuran verkkokaupassa: www.puranen.org/rautalampi
  2. puheenjohtaja Seppo K. Puraselle, puh. 040 8355 790 tai sähköposti seppo.puranen@puranen.org

ILMOITTAUTUMISET  MAKSUINEEN KOKOUS- JA RUOKAILUJÄRJESTELYJÄ VARTEN SUKUSEURAN TILILLE VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 23.7.2021!

Majoitusvaraukset Korholan kartanoon:

Korholan kartanossa on hyvät tilat myös yöpymiseen pe 6.8 – la 7.8 / la 7.8 – su 8.8. Varaukset tehdään kukin Kartanolle ja yöpymisen hinta on 45€/henkilö. Hintaan kuuluu aamiainen, lakanat ja pyyhe. Saunat ovat käytössä.

Korholan kartanon yhteystiedot:

Korholan kartano, www.korholankartano.fi, Korholantie 111, 77700 Rautalampi, puh. 050 528 109 (Oili Marski) tai keskus puh. 017 530320  

MAJOITUSVARAUKSET KORHOLAN KARTANOLLE SUORAAN VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 23.7.2021!

Tule rohkeasti vaikuttamaan, päättämään ja kehittämään Purasten suvun yhteisiä asioita!

Lisätietoja:

  • Seppo Puranen, puheenjohtaja, puh. 040 8355 790 tai sähköposti seppo.puranen@puranen.org
  • Kimmo Puranen, toiminnanjohtaja, puh. 0500 416 826, sähköposti kimmo.puranen@puranen.org

TERVETULOA RAUTALAMMIN SUKUKOKOUKSEEMME 2021!

Sukuterveisin puheenjohtaja Seppo K. Puranen ja toiminnanjohtaja Kimmo Puranen


Sukutapahtuman tarkempi kuvaus ja ohjelma:

Print Friendly, PDF & Email