Purasten suvun kesätapahtuma 2022


Purasten sukuseuran kesän sukujuhla järjestettiin superviikonlopputapahtumien aikana 6.8.2022 hauskoissa tunnelmissa Kartano Kievarissa, Äänekoskella. Mukana oli  35 innokasta Purasten suvun jäsentä. 

Sukujuhlan avasi puheenjohtaja Seppo Puranen, minkä jälkeen sukuseuran nuorimpiin jäseniin kuuluva 9-vuotias Väinö Jalkanen Rautalammilta esitti upeasti pianolla juhlamusiikkina Myrskyluodon Maija -kappaleen. Päivän ohjelma käsitti onnitteluja, kuulumisten ja ajatusten vaihtoa, yhteistä suvun jäsenten seuranpitoa, tietoa sukuseuramme ajankohtaisista asioista, keskustelua sukuseuramme kehittämisestä eri tavoin, ja luonnollisesti  kartanon maittavaa lounas- ja kahvitarjoilua. 

Ja ohjelmassa oli paljon muutakin, sukuseuramme juhlatoimikunta oli järjestänyt omaa kesäisen rentoa yllätysohjelmaa; suvun jäsenille pidettiin ryhmittäin tietokilpailu Purasten suvun historiasta ja päiväohjelman lopuksi esiintyi trubaduuri Tuija Kiviranta! Iltaohjelmassa oli vielä Kievarin Kesäteatterissa Teatteri Neljä Euroopan suosittu Simpauttaja- musiikkinäytelmän kesäkauden viimeinen esitys yönäytöksenä

Ohessa videoita ja tunnelmakuvia kesäjuhlastamme. “Ja kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana.:,:!”

Videoita

Tunnelmakuvia
 

Print Friendly, PDF & Email