Kerro sukutietojasi ! – ohjeita Purasten sukukirja II -osaan


Sukuseuramme kerää Purasten sukukirja II -osaa varten tietoja sukumme jäsenistä.

Voit ilmoittaa lomakkeellamme tietojasi kirjan toimitusneuvostolle:
http://www.puranen.org/main/sukukysely/

Toimitusneuvoston puheenjohtajana on Tarja Piitulainen (tarja.piitulainen@puranen.org), kirjan vastaavana asiantuntijatoimittajana, sukututkija, FM Ari Kolehmainen (kolehmainen.ari@gmail.com) ja jäseninä Camilla Paavonen (camilla.paavonen@puranen.org), Emilia Paavonen (emilia.paavonen@puranen.org) sekä sihteerinä Kimmo Puranen (kimmo.puranen@puranen.org). Toimitusneuvoston yhteinen sähköpostituslista on sukukirja@puranen.org.

Sukutietojen keräysaika päättyy 31.3.2020. Voit lähettää sukutietojasi tai valokuvatiedostoja myös vapaamuotoisesti sähköpostitse Arille tai Tarjalle. Heiltä saat myös lisätietoja sukutietojen lähettämisestä.

HUOM: Jotta nyky-Puraset pääsevät mukaan sukukirjaan, on sukutiedot ja julkaisulupa lähetettävä sukuseuralle (=> Kerro sukutietojasi ! – ohjeita Purasten sukukirja II -osaan). Samoin myös ensimmäisessä Purasten sukukirja I -osassa olevien henkilöiden kirjallinen suostumus on oltava sukuseuralla, mikäli he haluavat olla mainittuna sukutauluissa.

Hallituksen jäsenet keräävät myös täytettyjä lomakkeita ” käsipelissä” mutta toivomme mahdollisimman monen olevan omatoiminen ja täyttävän ja postittavan lomakkeen itse ohjeiden mukaan. Tämä onnistuu parhaiten täyttämällä ja lähettämällä lomake. Etukäteen kaikkia sukulaisia kiittäen yhdessä saamme mieleisemme kirjan.

Lataa “Kerro sukutietojasi” -lomake 

Print Friendly, PDF & Email