Kerro tietojasi sukukirjaan!


[print-me]

(Voit lähettää sukukirjaan toisilla sivuillamme myös tarinoita tai valokuvia.)

Sukuseuramme kerää Purasten sukukirja II -osaa varten tietoja sukumme jäsenistä. Oheisella lomakkeella voit ilmoittaa näitä tietojasi kirjan toimitusneuvostolle. Toimitusneuvoston puheenjohtajana on Tarja Piitulainen (tarja.piitulainen@puranen.org), kirjan vastaavana asiantuntijatoimittajana, sukututkija, FM Ari Kolehmainen (kolehmainen.ari@gmail.com) ja jäseninä sukuseuran puheenjohtaja Pirkko Malmberg (pirkko.malmberg@puranen.org), Camilla Paavonen (camilla.paavonen@puranen.org), Emilia Paavonen (emilia.paavonen@puranen.org) sekä sihteerinä Kimmo Puranen (kimmo.puranen@puranen.org). Toimitusneuvoston yhteinen sähköpostituslista on sukukirja@puranen.org.

HUOM: Jotta nyky-Puraset pääsevät mukaan sukukirjaan, on sukutiedot ja julkaisulupa lähetettävä sukuseuralle (=> Kerro sukutietojasi !). Samoin myös ensimmäisessä Purasten sukukirja I -osassa olevien henkilöiden kirjallinen suostumus on oltava sukuseuralla, mikäli he haluavat olla mainittuna sukutauluissa.

Sukutietojen keräysaika päättyy 31.8.2019. Voit lähettää sukutietojasi tai valokuvatiedostoja myös vapaamuotoisesti sähköpostitse Arille tai Tarjalle. Heiltä saat myös lisätietoja sukutietojen lähettämisestä.

 

Print Friendly, PDF & Email